Hebat Selamat Datang Vietnam Delegasi, SAIC Import Dan Export Corporation Dan SAIC Yuejin Untuk Lawati Hubei Huayi Special Automobile Co., Ltd Dan Diskusikan Kerjasama Bisnis.

- Aug 23, 2019-

Baru-baru ini, delegasi Vietnam VEAM MOTOR, MEKANIK TIEN TANAH, GONG LONG, SAIC Import dan Export Corporation dan kepimpinan SAIC Yuejin datang untuk melawat dan memeriksa Hubei Huai Special Automobile Co. , Ltd untuk membuat pemahaman yang relevan mengenai perkembangan semasa syarikat kami , kapasiti pengeluaran dan jenis produk, dan menjalankan kerjasama perniagaan dan rundingan.

IMG_9355


Encik Wenjun, Pengerusi Huayi Auto, Encik Chen Biqiang, Pengurus Besar, dan kakitangan lain yang berkaitan dengan mesra menyambut baik delegasi itu dan mengiringi delegasi untuk melawat pelbagai bengkel pengeluaran dan refuting syarikat kami. Pertama sekali, delegasi Vietnam VEAM MOTOR, MEKANIK TIEN TUAI, GONG LONG, SAIC Import dan Export Corporation dan kepimpinan SAIC Yuejin Group. Bengkel pengeluaran Huayi Special Automobile Company telah diperiksa dengan teliti. Di bengkel kimpalan tangki pengadun, delegasi lawatan berhenti untuk memeriksa operasi pengelasan para pengimpal


IMG_9379


Kemudian delegasi lawatan dan kakitangan Huayi Special Automobile Company yang datang menyertai bengkel pemurnian pengeluaran trak pam. Mereka dengan serta-merta tertarik dengan ledakan campuran konkrit yang mengangkut trak pam bersepadu yang dihasilkan. Mereka juga mempelajari fungsi dan prestasi trak pam dari kakitangan syarikat kami satu demi satu, yang juga merupakan badan utama. Keupayaan Huayi Automobile Company dalam pembuatan jentera konkrit dan peralatan telah direalisasikan.


IMG_9406


Selepas itu, kami datang ke syarikat kami tahun ini untuk meningkatkan kapasiti pembuatan trak pengadun konkrit dan lori pam boom konkrit dan bengkel baru, di sini meletak beberapa trak mixer siap dan separuh siap. Delegasi melawat mengambil telefon bimbit mereka untuk memotret trak campuran konkrit besar dan sederhana ini.


IMG_9391


Akhirnya, delegasi melawat dan memeriksa trak campuran konkrit volum kecil 2-7 meter kubik , yang dibangunkan oleh SAIC Yuejin Euro 5 X300, X500 dan Euro 4 H300 dan casis H500 yang diperbuat. Trak pencampuran konkrit volum kecil ini adalah delegasi Vietnam VEAM MOTOR, QUESET MECHANICS TIEN, tiga syarikat LONG G. IANG memberi perhatian khusus untuk mencampurkan trak, kerana pasaran Vietnam adalah harga yang sensitif, yang memerlukan harga terendah; manakala casis trak pencampuran volum kecil.


IMG_9378


Leap Forward, adalah penyelidikan dan pembangunan domestik pertama, konfigurasi dan kelebihan harga; VEAM MOTOR dan Leap Forward telah bekerjasama selama bertahun-tahun, terutamanya dengan trak sebelum, dan trak yang diperbaiki juga merupakan kerjasama pertama. Penekanan utama adalah pada casis treler mixer Yuejin X300 dan X500. Trak mixer berskala kecil yang diperbuat dari 2 hingga 7 sisi sesuai untuk pasaran pedesaan Vietnam yang luas.


IMG_9396


Satu lawatan dan pemeriksaan ke atas pelbagai pengeluaran dan bengkel renovasi Huayi Auto, delegasi Vietnam pada umumnya mengiktiraf Kilang Huayi dan memandang ke hadapan untuk kerjasama. Delegasi itu dan kakitangannya yang mengiringi mengadakan rundingan kerjasama perniagaan yang relevan. Kertas ini sebahagian besarnya membincangkan beberapa isu mengenai model Euro-4 Vietnam yang memerlukan model yang dieksport ke Vietnam mematuhi pengumuman China dan undang-undang dan peraturan Vietnam. Adalah diharapkan kedua-dua pihak akan melaksanakan pelan yang baik secepat mungkin selepas menyampaikan isu-isu berkaitan melalui Perbadanan Import dan Eksport SAIC, untuk mencapai kerjasama awal dan mencapai Parti Komunis. Menang pembangunan.


IMG_9424