Keperluan Operasi Keselamatan Jet Konkrit

- Jan 30, 2019-

1. sebelum operasi perlu diperiksa, saluran paip penghantar tidak perlu mempunyai kebocoran dan lenturan, sendi paip harus diikat meterai, meletakkan pipa harus langkah-langkah perlindungan.

2. Apabila bekerja, udara termampat perlu dihantar terlebih dahulu untuk mengesahkan bahawa motor berputar ke arah yang betul sebelum mesin suntikan boleh diberi makan.

3. Semasa operasi, muncung jet konkrit di hadapan dan jarak 5m jarak jauh dan kanan tidak boleh menjadi seseorang, apabila operasi itu berselang-seli, muncung tidak boleh dilakukan pada orang. 4. Apabila paip tersumbat, ia mesti ditutup sebelum menyelesaikan masalah. Harus ada langkah perlindungan.

Kelebihan dan syarat pembangunan

Ramai usahawan yang sangat baik, pengurus profesional, penilai pasaran saham sangat optimistik mengenai masa depan jentera konkrit dan apa yang dipanggil keuntungan tinggi, dan juga meramalkan bahawa 5-10 tahun akan datang akan menjadi industri matahari terbit, sebab dapat dijumlahkan dalam perkara berikut.

1. Promosi perbandaran, perindustrian dan pemodenan pertanian Dalam 30 tahun pembaharuan dan pembukaan yang lalu, walaupun perindustrian China mencapai 70%, tahun urbanisasi mencapai 51%, tetapi berbanding dengan negara-negara maju masih banyak ruang, Industri perkilangan industri masih menjadi industri tunggak ekonomi negara. Walaupun 51% daripada urbanisasi di kawasan pantai timur telah mencapai 65%, tetapi wilayah pusat dan barat hanya lebih daripada 20%, ruang pembangunan masih sangat besar, pemodenan pertanian juga memerlukan sejumlah besar jentera pembinaan.