Keperluan Operasi Pengangkut Trak Konkrit Traksi

- Jan 30, 2019-

1. Pam konkrit hendaklah diletakkan di atas tanah rata pepejal, meletakkan kaki, badan pesawat akan diletakkan dengan lancar.

2. Sebelum operasi perlu diperiksa untuk mengesahkan peralatan elektrik biasa dan instrumentasi, semua bahagian butang suis, pemegang berada di kedudukan yang betul, bahagian mekanikal titik pengikat adalah tegangan, relasi, tali pinggang dan tali pinggang sesak selaras dengan keperluan, bahagian transmisi yang beroperasi secara normal.

3. Kelengkapan Pam Concrete Conveyor hendaklah dimeterai dengan ketat, kad paip hendaklah disambungkan dengan tegas.

Pipa menegak harus dipasang tidak kurang dari 10m dengan injap anti-berhenti mendatar, paip tegak dilarang secara langsung disambungkan ke output dan konkrit pam konkrit.

4. Apabila paip penyumbat dibersihkan, kakitangan sekitar hendaklah dipindahkan. Pembersihan paip pembongkaran perlu mengambil kaedah mengepam terbalik untuk menghilangkan tekanan saluran paip penghantar.

Ia dilarang keras untuk mengawal mulut kepada orang itu apabila disassembling.

5. Gril Hopper dan peranti keselamatan lain tidak akan dikeluarkan semasa operasi.

Jangan naik dan menaiki paip penghantar tekanan, jangan letakkan tangan ke dalam badan injap untuk bekerja, dengan tegas melarang penyingkiran paip apabila mengepam.

6. Apabila membersihkan paip, pengendali harus meninggalkan saluran paip dan bersama paip bend.

Jika paip dibersihkan dengan udara termampat, tiada kakitangan atau peralatan boleh didapati di l0m saluran keluar paip.

7. Selepas operasi, sistem hidraulik dipunggah dan seluruh suis kawalan dikembalikan ke kedudukan asalnya.