Kecacatan pasaran pengadun konkrit

- Jan 30, 2019-

Akses ke tapak Pengadun konkrit masuk dan keluar dari tapak dan keadaan jalan tempatan yang lain adalah lebih rumit, terjejas oleh pembinaan, dan sebagainya, jalannya pada umumnya lebih sempit, persekitaran jalan raya dan sebagainya tidak baik. Basikal umum adalah halus, separuh digantung memandu lebih sukar, jejari pusing juga lebih besar, masuk dan keluar dari tapak tidak sesuai.

Terutama di laman web ini, jika ia menemui hujan, turapan berlumpur, separa treler lebih cenderung tergelincir ke dalam kereta perangkap.

Bahan kemasukan dan pemunggahan

Pengadun konkrit sama ada makanan atau pelepasan secara amnya melalui pembalikan ke stesen pencampuran atau pelepasan pelabuhan, pembalikan separuh treler adalah lebih sukar, untuk mencurahkan ke dalam port suapan, mulut pelepasan lebih menyusahkan, sehingga tahap tertentu akan menjejaskan kecekapan operasi. dan pengangkutan konkrit pada masa itu masih mempunyai permintaan, secara amnya dari yang diharapkan untuk memunggah masa bahan tidak boleh melebihi 90 minit. Terdapat juga perkara yang sangat penting ialah pasaran konkrit domestik berdasarkan dataran untuk mengira harga, kurang daripada perjalanan untuk mendapatkan sedikit wang.

IMG_5724