Hubei Huayi Special Automobile Co., Ltd Membantu Anda Memilih Mixer Konkrit yang Memuaskan

- Oct 08, 2019-

IMG_4616


Bagaimana untuk memilih trak pengadun konkrit yang berpuas hati? Saya fikir ada banyak pembeli yang ingin tahu. Ia bergantung kepada keperluan anda sendiri, yang terbaik adalah sesuai. Edisi Hubei Huayi Special Automobile Co., Ltd telah mengumpul beberapa petua tentang cara memilih atau membeli trak Mixer Cement. Mari kita lihat mereka.


1. Mengikut keadaan jalan anda sering berjalan untuk memilih trak mixer.


Keadaan jalan terus berkaitan dengan pilihan gandar belakang apabila anda membeli trak pencampur. Sekiranya anda berjalan di atas jalan yang rata, maka anda boleh memilih jambatan putaran satu tahap. Tetapi jika jalan yang anda jalankan tidak begitu baik, terdapat banyak jalan batu yang diadu dan banyak landasan seperti itu, kemudian memilih jambatan penurunan roda sisi lebih baik.


2. Mengikut cara pembayaran gaji untuk memilih trak mixer.


Jika anda mengambil wang secara persegi, anda mungkin dinasihatkan untuk membeli pengadun dengan jumlah tangki yang lebih besar, seperti 12 kubik dan 14 kubik. Sekiranya projek itu membayar gaji bulanan, tidak perlu membeli jumlah yang besar, membeli 10 parti, selepas semua, pihak 10 akan lebih mahal daripada 12 parti dan 14 parti. Ia juga sangat penting untuk memilih mixer mengikut cara gaji diselesaikan.


3. Pemilihan jumlah tangki


Pengadun kelantangan kecil kini dijual lebih popular, padat dan mudah. Sudah tentu, kita perlu membelinya mengikut keperluan kita, ada juga 10CBM, 12CBM dan 14CBM untuk pilihan.


4. Penghakiman jisim tangki pengadun


Kualiti tangki pengadun terutamanya merujuk kepada ketebalan tangki. Sekarang ia biasanya 6mm plat mangan tebal, pemilik boleh meminta pengeluar betapa tebal tangki itu. Barisan pengadun konkrit yang dihasilkan oleh Huayi Automobile Company terbuat dari bahan tahan haus aloi tebal 5mm, dan kepala depan dibuat dari bahan tahan haus aloi keluli 6mm.


5.Chasis dan Pemilihan Enjin


Terdapat banyak jenama casis pengadun, termasuk siri FAW, siri HOWO, siri Shacman, siri Dongfeng, siri North Ben, siri Liuqi dan sebagainya. Boleh membeli casis mengikut keutamaan mereka sendiri. Jenama enjin juga mempunyai beberapa pilihan, Cummins, Weichai, Xichai dan enjin-enjin lain yang terkenal di industri, menurut penggunaan bahan api untuk memilih enjin yang sesuai.


6. Pemilihan Tayar


Pada umumnya, terdapat dua jenis tayar untuk trak pencampuran, satu adalah tayar keluli, yang lain adalah tayar nilon. Prestasi tayar keluli jauh lebih baik daripada tayar nilon, tetapi harganya lebih mahal. Pemilik boleh memilih mengikut keadaan ekonomi. Perlu diingat bahawa pelanggan harus bertanya sama ada kereta itu dibuat daripada tayar keluli atau nilon. Cegah ditipu untuk membeli kereta dengan tayar nylon bukan tayar keluli.


7. Pemilihan Tiga Komponen Hidraulik Utama


Tiga bahagian hidraulik utama adalah mata utama pembelian trak pencampur. Tiga bahagian utama adalah motor hidraulik, pam hidraulik dan pengurang kelajuan. Tiga import terbesar pada masa ini lebih tinggi daripada yang domestik, top Jerman, diikuti oleh Itali dan Amerika Syarikat, dan harga agak tinggi. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, tiga bahagian utama hidraulik domestik juga telah dilakukan dengan baik, mengikut keadaan ekonomi peribadi pemilihan diri. Syarikat kami menghasilkan 2 hingga 6 trak pengadun konkrit parti kebanyakannya menggunakan pengurangan, pam minyak panjang, motor berkuasa, radiator domestik, juga boleh memilih pam minyak Sally, motor, pam minyak dan motor sesuai keperluannya sendiri. Sudah tentu, anda juga boleh memilih pengurang Bon Feili dan motor pam minyak yang diimport. Khususnya, anda boleh memanggil untuk berunding.


Ringkasan: Pelanggan yang perlu membeli mixer konkrit harus mempertimbangkan memilih pengadun konkrit terbaik untuk diri mereka sendiri dari tujuh aspek di atas. Tujuh tips boleh membantu anda memilih mixer konkrit yang memuaskan. Pelanggan yang memerlukan adalah dialu-alukan untuk memanggil untuk berunding. Kami akan membantu anda memilih mixer simen yang sesuai untuk anda.