Cara Pilih Lori Mixer Konkrit yang sesuai

- Dec 14, 2019-

新闻2019.12.1348


Dalam status pengeluaran semasa, sangat penting untuk memilih trak pengadun konkrit. Selepas kita bersiap untuk membina loji pencampuran konkrit, mesti berhati-hati untuk memilih pengadun konkrit. Mari kita perhatikan perkara utama dalam memilih pengetahuan.


新闻2019.12.13297


Memandangkan trak pencampuran transit adalah kenderaan berat khas, beberapa inventori, beberapa sumber aksesori, membandingkan dengan kenderaan biasa, ia lebih dipercayai di khidmat selepas jualan kilang.


新闻2019.12.13489


Kos sasis dan penyelenggaraan adalah yang paling tinggi adalah pengadun konkrit semasa penggunaan. Bagi casis, kita harus memberi tumpuan kepada kuasa enjin dan tork, penggunaan bahan bakar, tayar, bingkai, keselesaan memandu serta tahap pelepasan dan sebagainya. Apabila pelanggan memilih dan memilih pengadun trak, kecuali mempertimbangkan casis sendiri prestasi dan sama ada boleh mendapatkan sokongan penyelenggaraan dan bekalan aksesori dari pengeluar casis serta-merta, juga kita harus mempertimbangkan keperluan tuil pelepasan tempatan, kekuatan modal pembeli serta tahap penuh kargo, lebih banyak beban kerja, keperluan yang lebih tinggi untuk kebolehpercayaan untuk mixer transit.


新闻2019.12.131138


Kerana keadaan kerja yang buruk untuk mixer konkrit transit, maka keperluan untuk kualiti dan kebolehpercayaan transmisi hidraulik sangat ketat. Pasaran semasa mempunyai dua konfigurasi sistem penghantaran hidraulik: satu jenis split, yang terdiri daripada pam minyak hidraulik, motor hidraulik, radiator dan reducer, konfigurasi ini matang dan boleh dipercayai, dengan penyelenggaraan yang mudah.


新闻2019.12.131537


Satu lagi ialah konfigurasi tiga-dalam-satu, yang terdiri daripada pam minyak hidraulik, penghilang pokok dalam satu (motor hidraulik mengandungi dalaman, radiator, reducer), dengan tahap integrasi yang tinggi, pemasangan mudah, penampilan yang baik, tetapi hidraulik sistem dan reducer menggunakan minyak yang sama, jadi lebih ketat untuk keperluan minyak.


新闻2019.12.131858


Selepas refit, prestasi utama trak pencampur transit tercermin dalam keupayaan kawalan, kestabilan sisi dan pencampuran prestasi dram dan sebagainya.


新闻2019.12.132006


Keupayaan kawalan: utama ditunjukkan dalam perasaan pemandu semasa memandu dengan beban berat. Ia harus berhati-hati bahawa konkrit pengadun adalah separuh cecair, terutamanya kemerosotan besar, apabila kenderaan bermula di cerun, pusat graviti akan bergerak ke belakang. Kestabilan sisi: kelajuan dan graviti yang rendah tinggi sangat penting untuk kestabilan sisi apabila stereng pengadun beban berat.