Selepas Penyelenggaraan Penyusun Konkrit

- Jan 30, 2019-

Penyelenggaraan selepas jualan pengadun konkrit Penentuan munasabah kitaran perlindungan. Kitaran perlindungan kereta merujuk kepada perbatuan jarak jauh atau usaha perlindungan kereta. Dalam proses permohonan praktikal, pemilik perlu membuat pelarasan yang sesuai kepada kitaran perlindungan mengikut kitaran perlindungan pengenalan kilang Automobile, hubungi situasi kemahiran kereta itu sendiri dan premis permohonan.

Secara umumnya, kereta baru dalam keadaan jalan raya yang unggul di bawah premis penggunaan, tidak perlu terlalu sering melindungi, peraturan pengeluar kitaran perlindungan sebagai had atas boleh, dan kemahiran kereta kurang, atau penggunaan daripada keadaan yang buruk, kitaran perlindungan harus disingkat dengan sewajarnya. ii Permohonan berlimpah untuk ujian percuma.

Latihan ujian percuma yang dijalankan oleh pembuat pengadun konkrit adalah manfaat yang besar kepada pemiliknya, dan pemiliknya boleh menggunakan latihan ujian ini untuk menjalankan pemeriksaan perubatan tertentu kereta kegemaran, menemui dan menghapuskan beberapa potensi kerosakan dalam masa nyata, dan kemudian simpan kos perlindungan penyelenggaraan yang tinggi yang dapat dibentangkan pada masa akan datang. Tiga Dapat meranapkan pemasangan penyelenggaraan sesedikit mungkin. Ramai pemilik pencampuran konkrit mempunyai perasaan ini, seperti perhimpunan kereta dalam pembaikan kemalangan yang tidak dapat dijemput, supaya kenderaan itu terdedah kepada tempoh penyelenggaraan. Alasan penglihatan ini adalah terutamanya untuk menangani kemahiran pemasangan pekerja dan kualiti kelengkapan. Oleh itu, adalah lebih baik untuk menghalang keruntuhan pemasangan penyelenggaraan, penerapan pelbagai pendahuluan progresif peralatan dan kemahiran perlindungan kemahiran, kereta yang akan dilindungi daripada perobohan, untuk mengelakkan pemasangan kereta dan komponen yang terbentuk tanpa kerosakan, memperbaiki kualiti perlindungan, dan kemudian mengurangkan jumlah kos penyelenggaraan.

IMG_3259