Lori Pembersih Vakum Limbah Jalan ISUZU
1, Pengenalan Produk
trak penyapu jalan raya isuzu, juga dikenali sebagai trak penyapu jalan raya, ia menggabungkan fungsi penyapuan jalan raya, pengumpulan sampah dan pengangkutan sampah, adalah jenis pembersihan khas pembersihan khas sanitasi. Ia diperbuat daripada casis, enjin naib, blower udara, injap elektromagnet, tangki habuk, tangki air, penyedut, berus penyapu, sistem penyemburan air, sistem hidraulik, sistem kawalan elektrik, dan sebagainya. Ia digunakan terutamanya untuk menyapu jalan sampah jalan , lebuh raya, dok, stesen, persegi, kilang simen, kilang kuasa elektrik, dll.
2, Substruktur:
Trak penyapu jalan isuzu direka dan dibangunkan berdasarkan casis kenderaan khas trak ringan Qingling untuk memenuhi keperluan menyapu dan membersihkan jalan perkhemahan dan membendung. Prinsip dari sedutan tulen di bawah tekanan negatif digunakan untuk menjamin kekuatan sedutan yang kuat, bekerja tanpa habuk, operasi mudah, dan prestasi yang sangat baik. Ia dengan pantas dan berkesan boleh menyapu sampah rumah tangga dan benda tumpah di jalan-jalan dan jalan raya.
Ia dilengkapi dengan sistem pelepasan habuk kering dan sistem kawalan untuk mengurangkan debu buruan semasa proses pelepasan habuk. Ia dapat merealisasikan pemantauan masa nyata dan pengurusan yang cekap pada operasi menyapu melalui sistem pengurusan kualiti operasi. Ia biasanya digunakan untuk pembersihan turapan dan jalan raya utama, lebuh raya bermutu tinggi, lebuh raya, kilang-kilang besar dan sederhana dan lombong, kampus perusahaan, taman, terminal pelabuhan, dan lain-lain.
3, Parameter Produk
Parameter kenderaan | |||
Model Kenderaan | EHY511009TSLQ | Jenama Kenderaan | HUAYI |
Dimensi keseluruhan | 6910X2200X2640mm | Membendung berat badan | 6800kg |
Jumlah tangki habuk | 5000L | Jumlah tangki air | 3000L |
Parameter sasis | |||||
Model casis | QL11009LARY | Jenama casis | ISUZU | ||
Dimensi keseluruhan | 7430X2170X2330mm | Roda asas | 4175mm | ||
Laluan depan / belakang roda | 1680 / 1650mm | Penggantungan depan / belakang | 1110 / 2145mm | ||
Pendekatan / sudut pelepasan | 21/13 ° | Kelajuan maksimum | 110km / j | ||
Pengeluar casis | QingLing Motors (Group) Co., Ltd. | ||||
Teksi | Konfigurasi | 700P, teksi baris tunggal, 3 penumpang yang dibenarkan, penghawa dingin, antara muka radio USB, teksi boleh dibalikkan. | |||
Warna | Putih, warna lain adalah pilihan | ||||
Enjin | Model | 4HK1-TCG40 | |||
Pelepasan | Euro 4 | ||||
Taipkan | 4 silinder, 4 injap, 4-lejang, dalam talian, rel biasa, kawalan elektronik ketepatan, suntikan pelbagai, pembakaran yang optimum, peredaran semula gas ekzos, enjin diesel. | ||||
Kuasa yang dinilai | 190hp | ||||
Pemindahan | 5193ml | ||||
Pengeluar | Isuzu Engine (Chongqing) Co., Ltd. | ||||
Tayar | Saiz | Tayar nylon 8.25-20-14PR | |||
Nombor | 6 + 1 nos | ||||
Bingkai | 216X70 (6 + 3) mm | ||||
Gandar hadapan | 4.0tons | ||||
Gandar belakang | 7.0 tan | ||||
Borang pemacu | 4X2 | ||||
Penggantungan | Pelbagai mata air daun | ||||
Voltan yang dinilai | 24V, DC | ||||
Penghantaran | Isuzu MLD enam kelajuan penghantaran, 6 kelajuan ke hadapan 1 terbalik. | ||||
Peranti pemandu | Power steering dibantu | ||||
Roda stereng | Memandu tangan kiri | ||||
Konfigurasi terpilih | Tayar: 825R16,825-20,825R20,235 / 75R17.5 | ||||
Sekiranya terdapat sedikit perubahan dalam parameter casis di atas, sila ambil produk sebenar sebagai piawaian |
Parameter struktur penyapu jalan | ||||
Jumlah tangki habuk | 5000L | Jumlah tangki air | 3000L | |
Lebar menyapu | 3000m | Kelajuan pembersihan | 3-20km / j | |
Keupayaan membersihkan | 9000-60000 m2 / h | Kecekapan pembersihan | 98% | |
Zarah sedutan maksimum | 120mm | Min. pelepasan muncung sedutan | 200mm | |
Sudut pembongkaran | 45 ° | Ketinggian pemunggah | 970mm | |
Warna dan Logo | Pilihan | |||
Konfigurasi standard | Casis, sub bingkai, badan, 4 menyapu berus, tangki vakum keluli tahan karat, tangki air, kipas 5T, enjin pembantu, injap kawalan elektromagnet, cawan sedutan, sistem pemercik, sistem hidraulik dan sistem elektrik. | |||
Konfigurasi terpilih | sistem pengawasan, berus rolling. |
4, Jenis trak Sweeper
5, Butiran produk
6, Kenapa pilih kami
1. Dapatkan produk baru, dan memenuhi keperluan pemprosesan anda.
2. Produk berkualiti kami membantu anda untuk memenangi wang dan mendapat banyak masa.
3. Kami sentiasa melakukan yang terbaik untuk menjimatkan kos untuk anda dan memastikan barangan yang berkualiti.
4. Pasukan teknikal yang berpengalaman kami berdiri sepanjang masa.
5. Anda boleh mengetahui teknologi maju di luar negara dari produk kami. Yang membawa anda lebih banyak kelebihan daya saing.
7, Soalan Lazim:
S1: Adakah anda pengeluar atau syarikat perdagangan?
√ A: Kami adalah pengeluar langsung dengan lebih dari 13 tahun pengalaman.
S2: Apakah masa utama?
√ A: Biasanya ia mengambil masa 10-25 hari bekerja selepas turun bayaran.
S3: Bagaimanakah saya harus membayar untuk anda jika saya membuat pesanan kepada anda?
√ A: Kami lebih suka TT, 30% sebagai deposit, baki sebelum penghantaran, LC juga boleh diterima dan boleh dirunding.
S4: Jika saya tidak suka warna, bolehkah saya menukar warna?
√ A: Ya, kebanyakan trak kami mempunyai warna standard, jika semua warna tidak dapat memenuhi keperluan anda, kami boleh disesuaikan dengan permintaan anda.
S5: Bolehkah anda membekalkan alat ganti trak?
√ A: Ya, kami boleh membekalkan alat ganti untuk semua trak yang kami jual.Kami mempunyai alat ganti bahagian profesional untuk ini.Sekali anda memerlukan alat ganti yang kami dapat membekalkan serta-merta.
S6: Adakah anda mempunyai perkhidmatan luar negeri?
√ A: Apabila anda mempunyai beberapa masalah yang tidak dapat anda selesaikan, kami akan menguruskan jurutera kami ke negara anda untuk membantu anda.
S7: Bagaimana dengan kualiti produk anda?
√ A: Semua alat ganti kami adalah dari pengeluar asal, kualiti dijamin 100%.