Jenis lori sampah

- Jan 30, 2019-

Jenis Lori Sampah

1, trak sampah baling lengan dan tarik lengan bas jenis lengan, kedua-dua struktur trak sampah adalah sama, dengan kereta yang dilengkapi dengan satu atau lebih baldi sampah, satu-satunya perbezaan ialah baldi sampah di atas dan ke bawah, truk sampah baling lengan adalah melalui dua lengan ayunan untuk meletakkan baldi sampah di atas atau ke bawah, dan menarik lengan sampah jenis lengan adalah melalui lengan silinder hidraulik tarik lengan,

Tarik atau tarik balik baldi sampah, kedua-dua model sesuai digunakan di stesen pemindahan sampah, komuniti, sekolah dan tempat-tempat lain di bandar, mudah dan cepat.

2, lori garpu tergantung jenis sampah, juga dikenali sebagai trak sampah pemunggahan diri dan bongkar muat, trak sampah ini biasanya dan sisi jalan sampah dapat menyokong penggunaannya, ciri terbesarnya ialah sampah secara automatik boleh merangkak, mengangkat, membuang sampah , letakkan.

Keseluruhan pemandu disiapkan sepenuhnya di dalam teksi dan cekap dan biasanya digunakan untuk pengumpulan dan penggunaan sampah dalam tong di kedua-dua belah jalan.

3, trak sampah termampat, trak sampah berliku dan trak sampah, yang tertumpu pada pengangkutan sampah, penggunaan biasa ialah stesen sampah dalam pengangkutan sampah ke loji rawatan sisa, rawatan terpusat. Trak sampah jenis ini mempunyai ciri-ciri beban besar, pengedap yang baik, mudah untuk mengumpul dan membuang sampah, yang paling banyak digunakan ialah sampah stesen pengumpulan sampah dalam pengangkutan pukal, pengangkutan sampah ke tapak pelupusan sisa yang ditetapkan.