span kren kenderaan

- Jan 31, 2019-

Span S

span merujuk kepada jarak mendatar antara pusat keratan bagi jenis jambatan Crane, di M.

Jarak antara pusat keretapi kren jenis jambatan dipanggil tolok kereta kecil.

Jarak antara pusat orbit operasi sebuah lengan dipasang kren di landasan tanah dipanggil tolok ukur.

Amplitud L Amplitud kren bingkai putar berputar merujuk kepada jarak mendatar di antara garis pusat berputar dan garisan plumbum peranti pikap, di M.

Amplitud jenis kren Boom yang tidak berputar adalah merujuk kepada air di antara garis pusat kerekan dan gandar belakang kerangka lengan atau paksi tipikal lain, dan jarak rata.

Amplitudo adalah amplitud maksimum apabila kecenderungan kerangka lengan adalah minimum atau kedudukan kereta adalah jarak maksimum dari pusat putar kren, dan yang lain adalah amplitud minima.

Kelajuan Kerja V

Kelajuan kerja merujuk kepada kelajuan di mana mekanisme kerja kren berjalan stabil di bawah beban yang dinilai.

Mengangkat kelajuan VQ

Kelajuan mengangkat merujuk kepada kelajuan anjakan menegak beban undian kren dalam keadaan operasi stabil, dalam unit M / min.

Troli Running Speed VK

Kelajuan keranjang belanja merujuk kepada kelajuan berjalan kren dengan beban yang diberi nilai pada permukaan atau landasan jalan mendatar, dalam unit M / min.

VT Speed Running Kereta

Kelajuan berlari kereta merujuk kepada kelajuan kereta yang kecil dengan beban yang diberi nilai pada trek mendatar di bawah keadaan gerakan stabil, dalam unit M / min.

Amplitud Perubahan Speed V1 Amplitud variasi merujuk kepada halaju purata anjakan mendatar dalam satah amplitud ubah, dari maksimum kepada amplitud minima, dalam keadaan gerakan stabil, dan satuan adalah m / min.