Kren mudah alih untuk kren kenderaan

- Jan 31, 2019-

Kren mudah alih biasanya dibahagikan kepada kren kereta (kren kereta), kren tayar (kren tayar), kren tayar di luar jalan, kren sepanjang jalan, kren crawler (crawler crane), kren khas. Automobile Crane Nama Inggeris Truck Crane, penggunaan domestik QY berkata, seperti QY20 / 20t Crane (kereta kren). Kren yang memasang penyangkut kren pada casis trak umum atau khusus.

secara amnya adalah tan kecil kren, di negara ini yang paling banyak dilihat adalah kren jenis ini. Full Road Crane Nama Inggeris All Terrain Crane, penggunaan domestik Qay berkata. Ciri-ciri utama kren sepanjang jalan adalah: teksi memandu dan mengangkat bilik kawalan yang berasingan tetapan, struktur padat, ringan, faktor bentuk kecil, dengan prestasi memandu yang baik; mod penggantungan casis untuk penggantungan minyak dan gas, kesan redaman jelas, boleh berdasarkan permukaan jalan rata yang tidak rata bingkai kereta automatik, menjadikan keupayaan mendaki lebih kuat; boleh mencapai stereng semua roda, pemanduan jambatan penuh

, jejari pusingan kecil, berjalan berbentuk kepiting, pelbagai penggunaan; boleh meningkatkan atau mengurangkan ketinggian bingkai mengikut keperluan, untuk meningkatkan prestasi memandu dan keupayaan untuk lulus; Jangkauan kaki adalah besar, kestabilan operasi yang baik, tidak boleh dihadkan oleh kawasan depan, 360 darjah operasi penuh, kerja mesti kaki, tidak dapat memuatkan.

Tayar Crane (kren tayar) Kasar Terrain Kren, pengeluaran domestik kren tayar (kren tayar). Crawler Crane (crawler hoist) Crawler Crane.

IMG_2038