Cahaya dan kecil peralatan bagi kereta kren mengangkat

- Jan 31, 2019-

Cahaya dan kecil peralatan mengangkat dicirikan oleh struktur ringan, padat, mudah tindakan, kerja pelbagai unjuran titik, garisan yang berpusat. Ringan, kecil mengangkat peralatan, biasanya hanya satu lifting mekanisme, ia boleh sahaja membuat benda-benda yang berat bagi sebuah gerakan lifting tunggal. Kekitaan untuk kategori ini adalah: bicu, skuter, tangan (gas, elektrik) bergerak mentimun, Win dan sebagainya.

Pesawat angkat elektrik sering dilengkapi dengan kereta berjalan dan bingkai logam untuk mengembangkan pelbagai operasi.

Pesawat angkat elektrik cakera padat 1, siri MD1 tali dawai elektrik pesawat angkat sistem jenis CD, MD asal berdasarkan peningkatan produk.

Ia mempunyai struktur yang padat, bahagian-bahagian yang ringan, selamat dan boleh dipercayai, Ijazah besar umum, perhubungan, tinggi mengangkat keupayaan, mudah penyelenggaraan dan sebagainya, adalah berbagai-bagai kegunaan, cahaya popular yang Mengangkat peralatan. Labu (bekas) yang mempunyai dua jenis, tetap jenis dan jenis kereta kecil. Tetap jenis menurut di kaki tetap di bahagian atas, rendah, kiri dan kanan kedudukan terbahagi kepada A1, A2, A3, A4 empat jenis, boleh terus dipasang dalam kerangka penggunaan, jenis kereta yang mempunyai fungsi operasi, boleh dipasang di landasan yang betul untuk menggunakan.

1