Pengenalan kereta kren

- Jan 30, 2019-

Kenderaan Crane adalah mesin mengangkat kenderaan pelbagai tindakan yang merujuk kepada pengangkatan menegak dan pengendalian mendatar beban berat dalam julat tertentu.

Juga dikenali sebagai Skycar, Kren Udara, Kren. Ciri-ciri utama kereta tayar Crane adalah: teksi memandu dan mengangkat bilik kawalan menjadi satu, oleh kereta crawler Crane (crawler crane) berkembang, mekanisme berjalan trek dan berjalan kurungan bahagian ke dalam chassis ban, mengatasi crawler kereta Kren (crawler crane) Lembaga perangkak menyebabkan kerosakan pada kekurangan turapan,

Ia tergolong dalam jentera pengendalian bahan. Kren kenderaan jenis jambatan adalah peralatan mengangkat untuk mengangkat bahan ke atas bengkel, gudang dan halaman material. Oleh kerana hujungnya terletak pada lajur konkrit tinggi atau kurungan logam, ia berbentuk seperti jambatan. Jambatan kren kereta jenis jambatan berjalan secara menegak di sepanjang trek diletakkan di kedua-dua belah bingkai yang tinggi, dan boleh menggunakan sepenuhnya bahan angkat ruang di bawah bingkai jambatan, yang tidak dihalang oleh peralatan tanah.

Ia adalah salah satu yang paling banyak digunakan dan jumlah terbesar jentera mengangkat kereta. Peralatan mengangkat Beberapa kerja dicirikan oleh pergerakan sekejap-sekejap, iaitu, dalam kitaran kerja pengekstrakan bahan, penghijrahan, pemunggah dan tindakan lain dari institusi-institusi yang bersesuaian adalah kerja selitan, kren kereta dalam pembangunan pasaran dan menggunakan lebih banyak dan lebih luas. Kerana sering terdapat kemalangan tanpa mengangkat kaki dan mengangkat, kelajuan memandu juga lebih cepat daripada kereta crawler Crane (crawler crane), operasi stabil, kapasiti angkatnya besar, boleh digantung dan berjalan dalam jarak tertentu, tetapi mesti memastikan bahawa jalan itu rata dan pepejal, tekanan tayar memenuhi keperluan, tergantung dari tanah tidak boleh melebihi 50cm; Untuk memastikan keselamatan operasi, pada masa ini, larangan asas domestik tidak memukul kaki untuk mengangkat operasi. Kren kereta yang menyokong penggunaan jenis tali dawai termasuk tali dawai bersalut fosfat, tali dawai tergalvani dan tali dawai berkilat.