Mengangkat berat kenderaan QP kren yang berkesan

- Jan 31, 2019-

Berat berkesan ialah kualiti bersih bahan yang boleh ditarik kren.

Parameter perlu diterangkan seperti berikut:

Pertama, jumlah pengangkat yang ditentukur pada tanda kren biasanya merujuk kepada berat permulaan yang dinilai dari kren, yang harus dinyatakan dengan jelas dalam kedudukan jelas struktur kren. Kedua, bagi jenis Crane jenis boom, berat yang diberi nilai berbeza dengan amplitud, dan indeks ciri pengangkatnya dicirikan oleh moment graviti.

Nilai yang dikalibrasi pada tanda ialah berat permulaan maksimum.

Ketiga, dengan kren boleh dibahagikan kepada kren (seperti merebut, cawan sedutan elektromagnet, keseimbangan balok, dll.), Kerekan dan kualiti bahan dari jumlah berat bertaut perkhidmatan, yang membolehkan kualiti bahan mengangkat adalah berat yang berkesan.

Ketinggian mengangkat H Mengangkat ketinggian merujuk kepada jarak menegak atas (atau tanah) trek lari kren ke kedudukan had pada peranti pickup, di M.

Biasanya apabila cangkuk digunakan, cangkuk Hook Ring Center dikira, dan apabila bekas dan bekas lain digunakan, bahagian bawah bekas dikira.

Kedalaman drop H Apabila peranti pickup boleh diletakkan di bawah permukaan atau bahagian atas trek, jarak yang diselaraskan dipanggil kedalaman keturunan.

Maksudnya, jarak menegak antara kedudukan kerja minimum angkat dan permukaan sokongan mendatar kren.

Julat Mengangkat D Julat mengangkat adalah jumlah ketinggian mengangkat dan kedalaman drop, iaitu, jarak menegak antara kedudukan kerja tertinggi dan paling rendah angkat.