Lengan kren untuk kren kenderaan

- Jan 31, 2019-

Ciri-ciri kren lengan-dipasang pada dasarnya adalah sama seperti kren jambatan.

Boleh beroperasi di medan Pekeliling dan dan ke atas, kebanyakannya digunakan untuk kerja-kerja pemunggahan dan pemuatan dan pemasangan yang terbuka, terdapat kren Sdn, terapung kren, kren dinding, tiang kren dan kren dek. Kren dipasang di cabang termasuk: mekanisma mengangkat, mekanisme amplitud yang berubah-ubah, berputar mekanisme. Dengan bergantung pada kerjasama daripada badan-badan, muatan berat boleh diangkat dan dibawa di palka selenium Ruang tertentu. Kren dipasang di lengan kebanyakannya dipasang pada kenderaan atau lain-lain bentuk alat-alat pengangkutan (bimbit), yang merupakan operasi kren berputar yang dipasang di lengan.

seperti kren Kereta, tayar kren, Kren Menara, kren Sdn, terapung kren, kereta api kren dan sebagainya.

(1) julur kren

Terdapat tiga bentuk kolum taip, jenis yang dipasang di dinding dan kren yang seimbang. Kren julur selenium ① kren julur terdiri daripada sebuah kolum dan julur yang boleh diputar sekitar sebuah kolum tetap pada kekaki, atau julur dalam dan lajur berputar yang hanya disambungkan, dan x menegak di putar bersama-sama di dalam asas sokongan. Ia amat sesuai untuk situasi di mana berat badan adalah kecil dan pelbagai perkhidmatan operasi adalah pusingan atau kipas.

Secara amnya digunakan untuk alat-alat Mesin, seperti bahan kerja memuatkan dan pengendalian. Kren julur selenium kebanyakannya menggunakan pesawat angkat elektrik di cincin sebagai mengangkat mekanisme mekanisme dan operasi, kurang penggunaan pesawat angkat elektrik tali dawai dan pesawat angkat tarik tangan.

Giliran dan operasi mudah alih yang mendatar kebanyakannya secara manual, hanya apabila berat badan yang besar untuk menggunakan elektrik.

Kren di dinding ② ialah kren julur dan dipasang dengan dinding atau kren julur yang boleh beroperasi landasan bertingkat di sepanjang dinding atau struktur sokongan lain. Penggunaan dinding kren bagi jangka-masa yang besar, besar membina ketinggian bengkel atau gudang, berhampiran dengan dinding berhampiran gantung operasi industri adalah lebih kerap apabila yang paling sesuai.

Kren dinding kebanyakannya digunakan bersama-sama dengan kren rasuk atau jambatan di atas, berkhidmat cuboid Ruang berhampiran dinding, yang bertanggungjawab untuk mengangkat ringan dan kecil objek, dan kepingan besar akan ditanggung oleh kren rasuk atau jambatan. ③ seimbang kren yang dikenali sebagai kren yang seimbang, ia merupakan penggunaan prinsip empat-link mekanisme untuk membuat beban dan keseimbangan politik merupakan satu sistem imbangan, boleh digunakan pelbagai jenis kren yang fleksibel dan mudah dalam ruang tiga dimensi yang Mengangkat beban. Kren yang seimbang ringan dan fleksibel adalah peralatan lifting sesuai untuk perkara-perkara kecil, digunakan secara meluas dalam kilang bengkel alat Mesin memuatkan dan memunggah, proses, automatik talian, talian pengeluaran workpieces, rekabentuk angkat kotak pasir, pemasangan bahagian-bahagian, serta sebagai Stesen, dok, gudang dan Majlis-Majlis lain

IMG_1102