Hubei Huayi Special Automobile Co., Ltd merupakan pengeluar kenderaan khas yang mempunyai kapasiti penyelidikan dan pembangunan bebas. Kami adalah rakan penting DONGFENG, FOTON, SINOTRUK, SHACMAN, FAW, JAC, ISUZU, BEIBEN dan lain-lain.

image001(001)


Produk utama kami adalah trak pengadun konkrit, trak pam boom konkrit, kren dipasang kren, trak pembongkaran, trak kebakaran, trak kerja udara, trak sampah, trak tangki air, trak tangki bahan api, trak peti sejuk, trak van, lori platform, suntikan kumbahan vakum trak, trak penyapu jalan raya, trak dump, treler separuh dan sebagainya, lebih daripada 100 jenis.

image003(001)


Syarikat kami terletak di Bandar Suizhou, Provinsi Hubei, sebuah bandar yang terkenal sebagai kampung halaman Kaisar Yan. Ia berjarak 200km dari Wuhan City di timur, dan 300km dari Shiyan City di barat.

image005(001)


Kami mempunyai pengeluaran tahunan sebanyak lebih daripada 2000 set kenderaan penyalur. Kami telah membeli lebih daripada 300 set peralatan canggih, termasuk mesin lenturan CNC yang besar, mesin pemotong plasma bawah laut, mesin hidraulik, mesin penempaan, tangki membentuk mesin gegelung, dan sebagainya.

image007(001)


Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, pasaran kami telah berkembang dengan pesat, dan kami mempunyai ruang lingkup perniagaan di lebih daripada 30 negara asing.


Melihat ke hadapan untuk memenangi kerjasama!